Angajament de protecție a datelor personale

INIMA ORAȘULUI TĂU!

Adresă:

Calea lui Traian 121, Râmnicu Vâlcea, România

Program:

Luni – Duminică: 08:00 până la 22:00

Contact:

contact@riverplaza.ro
+4 0250 733 055

Pentru noi, datele dumneavoastră personale nu reprezintă simple numere. Aceste date constituie o parte a dumneavoastră.

Angajamentul pe care ni-l luăm este față de dumneavoastră și este legat de protecția datelor dumneavoastră personale. Astfel, la nivelul prelucrării datelor dumneavoastră personale adoptăm măsuri de securitate și protecție în conformitate cu cele mai bune practici.

Prelucrăm datele dumneavoastră personale:

  • Pentru a vă trimite comunicări pe teme care vă interesează;
  • Pentru a putea să primiți promoții cu reduceri și informații referitoare la centrul dumneavoastră comercial;
  • Pentru a vă permite accesul în aria rezervată a website-ului centrului dumneavoastră comercial, unde puteți consulta întregul istoric al promoțiilor la care v-ați înscris și defini magazinele și categoriile de produse pe care le preferați.

Cu toate acestea, dacă la un moment dat nu veți dori să mai primiți promoțiile și comunicările noastre, este simplu. Este suficient să vă dezabonați (unsubscribe) sau să luați legătura cu noi pe canalele specificate în „Angajamentul de protecție a datelor”.

Dar mai sunt și alte noutăți. În calitate de titular al datelor, vă mai bucurați de următoarele drepturi:

  • De a solicita informații privind prelucrarea pe care o aplicăm datelor dumneavoastră;
  • De a solicita corectarea și actualizarea datelor dumneavoastră;
  • De asemenea, în anumite cazuri, puteți solicita restricționarea prelucrării sau chiar ștergerea datelor dumneavoastră personale.

Responsabilitatea noastră este de a vă oferi toate informațiile.

Astfel, ne angajăm:

  • Să vă aducem la cunoștință toate operațiunile de prelucrare și scopurile în care sunt prelucrate datele dumneavoastră personale.
  • Să garantăm că informațiile sunt clare, actuale și că rămân în permanență disponibile;
  • Să eliminăm datele dumneavoastră de îndată ce încetează a mai fi necesare sau atunci când ne comunicați că doriți ca acestea să fie șterse;
  • De asemenea, la contractarea de servicii, ne angajăm să alegem prestatorii care vor oferi cele mai bune garanții în legătură cu securitatea în prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Dorim să fiți în permanență bine informat pe acest subiect și, din acest motiv, vă punem la dispoziție „Angajamentul de protecție a datelor”, pe care vă rugăm să îl citiți.

Pentru orice chestiune ce poate apărea în legătură cu prelucrarea datelor personale și a acestui site, vă rugăm să completați formularul disponibil aici sau vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail dataprotection@riverplaza.ro.