Despre noi

INIMA ORAȘULUI TĂU!

Adresă:

Calea lui Traian 121, Râmnicu Vâlcea, România

Program:

Luni – Duminică: 08:00 până la 22:00

Contact:

contact@riverplaza.ro
+4 0250 733 055

River Plaza Mall

Cu aproape 100 de magazine si restaurante, River Plaza Mall este locatia ideala cu o arhitectura indrazneata.
Gazduieste branduri locale, nationale si internationale intr-un perfect mix pe 5 etaje.

 

Mall activation – comunicare şi închiriere temporară

Dacă doriţi să vă poziţionaţi afacerea in zona consumatorilor, pentru a ii acorda o mai bună vizibilitate, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail.

 

Responsabilitate Corporativa

Politica noastra de Responsabilitate Sociala este sustinuta de valori si principii cum ar fi protejarea mediu incojurator, constiinta sociala, sinceritate fata de societate, incredere si etica.

Este o preocupare pentru noi implicarea in realitatea sociala a comunitatiilor, respectiv colaborarea cu institutiile sociale, de sanatate, culturale si sportive.

Prin prisma activitatii pe care o desfasuram, consideram ca trebuie sa ne implicam in viata comunitatilor din care facem parte. In acest sens, organizam frecvent evenimente in folosul comunitatii, cu tenta culturala sau de mediu si, totodata, insotiti de organizatii specifice, actiuni pentru intrajutorarea copiilor si batranilor. Colaboram indeaproape cu institutiile de protectie sociala, printre altele organizand si activitati de strangere de fonduri in cadrul centrelor noastre comerciale. La nivel de initiativa, implementam un sistem care ofera colaboratorilor nostril posibilitatea de a participa la actiuni de voluntariat pentru comunitate, oferindu-le astfel posibilitatea de a-si aduce contributia in acest sens.